perjantai 16. helmikuuta 2018

Vaaleanpunaiset tähkät

Sukkia, sukkia! Niitähän on aina mukava neuloa lahjaksi, joten tuli taas tehtyä yksi pari ystävälle syntymäpäiväksi. Neulomisintoni alkaa taas palautua ja niitä neulomishetkiäkin on minulle suotu. Kiitos apujoukkojen ja lastenohjelmien! 


Näiden sukkien malliksi valitsin Niina Laitisen Tähkät, joihin löytyy ilmaisohje Ravelrysta. Koska kiireen vuoksi valitsin Nallea paksumman 7 Veljestä-langan, niin hieman vähensin silmukoita eli loin alussa vain 52 silmukkaa. Lankaa tähän koon 38 sukkapariin kului 89 grammaa. Neuloin 4 mm puikoilla, mutta jälkiviisaastellakseni taas hieman, olisi ehkä pitänyt olla ohuemmat. Vaan kun nuo Knitpron karbonzit ovat niin ihanan kevyet ja sopivat minulle enkä (vielä) omista niitä kuin yhdessä koossa. En osaa sanoa kummat ovat käsilleni paremmat, kevyet hiilikuituiset vai puiset kulmikkaat puikot. Molemmat tuntuvat toimivan aika hyvin, joten niitä voisin hankkia useammassa koossa. 


Tykkään näistä Tähkistä kuten muistakin Niinan sukkamalleista, koska ne ovat helppoja, mutta kauniita. Nämä valmistuivat hirmu nopeasti, mutta ovat kuitenkin jotain muuta kuin ihan pelkät perussukat. Juuri sopivia projekteja siis, jos esimerkiksi täytyy keksiä pikaisesti kiva syntymäpäivälahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti